tirsdag den 19. marts 2019

Apps, der fremmer transfer (fra UV 19/3

Google Analyze:
I afsætning skal eleverne lærer om markedsundersøgelser. Her kan eleven viser den praktiske anvendelse af teori ved at opbygge eget spørgeskema.Resultater kan eksporteres som EXCEL dokument, og for den mere "avancerede" elev giver mulighed for at underviser i bl.a. Pivottabeller i IT-undervisning.

Popplet/Prezi/Haiku Deck
I IT har man tradionelt lagt alt fokus på PowerPoint. I stedet for kan man introducere eleverne over for diverse præsentationsprogrammer (evt. efter frit valg). Det kan fremme elevernes evne til at vurdere fordele/ulempe med diverse programmer, betjene forskellige digitale værktøjer OG vurdere virken for en virksomhed.

Popplet kan også bruges som en anden form for MindMap, Trello eller Padlet, som kan være med til at hjælpe eleven systematisere deres tanker omkring diverse emner. Med større gennemskuelig af et emnes kompleksitet (som naturligvis er individuelt i forhold til den enkelte elev) har eleven større sandsynlighed for at få styr på sin kompetencer/færdigheder/viden...

LinkedIn
Eleverne skal kunne anvende app'en på en konstruktiv måde i forbindelse med sin jobsøgning. Det kan evt. suppleres med en blog-app som Blogger, hvor eleven har mulighed for at opbygge en profilorienteret hjemmeside, som også kan være med til at fremme elevens "brand".



Ingen kommentarer:

Send en kommentar